De werkplaats - TvDautoservice

Welkom in onze werkplaats

Twan van Doormaal heeft - van de schuur in 2016 tot TvD Autoservice nu - vanuit passie geïnvesteerd in nieuwe middelen om zijn werk optimaal te kunnen uitvoeren.

Deze doorlopende uitbreiding van ervaring, kennis en materieel leidt tot een modern uitgeruste, vakkundig ingerichte werkplaats die in de dagelijkse praktijk ruimte biedt tot oplossingen op vrijwel alle mogelijke problemen aan uw voertuig. Doordat alle reguliere merken de revue hebben gepasseerd, is uitgebreide kennis over praktisch alle auto’s verworven en kunnen handelingen op passende wijze, met de juiste apparatuur worden verricht.

In de loop der jaren zijn onze mogelijkheden uitgebreid tot grote reparaties, airco service, groot onderhoud (om kostbare problemen voor te zijn), vervanging van de distributieriem, revisie van de transmissie en andere (eerder onmogelijke) verrichtingen.

Wij maken gebruik van (merkspecifieke) uitleesapparatuur om een exacte diagnose te stellen bij foutmeldingen. Geen reparatie is ons te gek en er wordt blijvend geïnvesteerd in nieuwe kennis en apparatuur om ook naar de toekomst toe optimale kwaliteit aan u te garanderen!

Daarbij bent u altijd welkom in onze werkplaats en betrekken wij u met plezier in het proces. Lees vooral ook onze reviews om te zien hoe anderen hun bezoek aan onze werkplaats ervaren.

Wij garanderen dat TvD Autoservice meegaat met de tijd. Zo rijdt u bij ons te allen tijde veilig en met een tevreden gevoel de deur uit.

Uitleesapparatuur - TvDautoservice

Wij zorgen ervoor dat u weer veilig en vertrouwd de weg op kunt

Hoofdmonteur

Hoofdmonteur - Dylan Timmermans

Dylan Timmermans (21) heeft zich als waar monteur, betrokken medewerker en hechte vriend met recht opgewerkt tot positie van hoofdmonteur, wat hem de verantwoordelijkheid geeft over al dat gebeurd in onze moderne werkplaats.

In Dylan tref je geruime ervaring in grote reparaties en transmissies.

Eigenaar

Twan van Doormaal - Oprichter en eigenaar

Als oprichter en eigenaar draagt Twan van Doornmaal (25) zorg voor consistentie in kwaliteit en is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van onze occasions.

In Twan treft je omvangrijke allround kennis over alles dat rijdt.

Kom bij ons langs
of maak een afspraak